Groeiversneller voor de flexmarkt

Gemaakt voor werkgevers in de staffing- en flexmarkt. Succesvol groeien kan alleen als je weet wat er speelt bij werknemers, flexkrachten en klanten. Doorsight levert datagedreven inzichten en de concrete verbeterpunten die je nodig hebt.

Staffing Value Chain Model

Doorsight ontwikkelde het Staffing Value Chain Model waarin de feedback van medewerkers, flexkrachten en klanten voor het eerst inzichtelijk bij elkaar wordt gebracht: van feedback naar verbetering.

Bij wie zit de echte waarde in jouw organisatie?

Managers hebben vaak financiële rapportages, maar geen inzicht in hoe medewerkers en klanten de organisatie ervaren. Zo is het moeilijk om structureel elke dag beter te worden.

Doorsight maakt het mogelijk om alle belangrijke doelgroepen systematisch te volgen, van maand tot maand. Dit maakt het makkelijk om bijvoorbeeld een top 3 van aandachtspunten te benoemen en aan de slag te gaan. Per maand is de voortgang te monitoren en de aanpak te verbeteren.

Een duidelijk en efficiënt overzicht van medewerkers, flexkrachten en klanten helpt je om steeds scherper te krijgen waar je als werkgever en dienstverlener voor staat.

Doorlopend alle doelgroepen in beeld, per business.

Met Doorsight krijgen Business Reviews een extra dimensie: 'de voice of the customer'. Je krijgt een doorlopend overzicht per business en de belangrijkste mensen met wie jullie organisatie te maken heeft: Medewerkers, Flexkrachten, Klanten.

In het 'enterprise' overzicht zie je in één oogopslag de scores per onderdeel, inclusief de ontwikkeling in vergelijking met de vorige periode. Managers kunnen aan de slag met de aandachtspunten uit de rapportage. Naast getalsmatige trends en scores zijn de toelichtingen in eigen woorden het meest veelzeggend.

Af6iRDPJRlQ

Concrete verbeterpunten voor de flexmarkt

Gemaakt voor werkgevers in de staffing- en flexmarkt. Succesvol groeien kan alleen als je weet wat er speelt bij werknemers, flexkrachten en klanten. Doorsight levert datagedreven inzichten en de concrete verbeterpunten die je nodig hebt.

Iedere dag beter

Wij geloven in ‘always-on’ luisteren naar klanten, flexkrachten en medewerkers. Veel kleine stappen in de juiste richting levert de beste garantie op duurzaam succes.

dK0YO-20alA
kC0QqPmohhM

Aan de slag!

Wil je meer weten over wat Doorsight voor jouw organisatie kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak. Neem contact op.