Werkgeversmerk

Door Doorsight, gepubliceerd op 25-04-2024

Employer Branding en Recruitment Marketing

In dit webinar bespreekt Job Mensink in 12 minuten de noodzaak van een goed werkgeversverhaal. Daarna volgt Caroline Pols (Up in Business) met een inleiding over het tot leven brengen van je werkgeversverhaal met hulp van Recruitment Marketing Automation.

ssefFIhPJi4


Roept dit vragen op of wil je hierover van gedachten wisselen?


Prioriteitstelling met de Employee Net Promoter Score (eNPS)

Een belangrijke indicator voor de waardering van werkgeverschap is de eNPS vraag: hoe waarschijnlijk is het dat je ons zult aanbevelen als werkgever? Doorsight gebruikt deze vraag in iedere pulse survey en dit geeft een doorlopend beeld van de waardering van het werkgeverschap, per afdeling, doelgroep, onderdeel enzovoorts. Inzicht in de eNPS met de toelichting van medewerkers geeft heldere prioriteiten en laat zien welke punten in welke richting aangepakt kunnen gaan worden.


Candidate Journey: verbeteren van de klantreis van kandidaten en medewerkers

De inzet van Doorsight levert een aantal voordelen op. U geeft aan alle medewerkers een stem en zij voelen zich gehoord. Daarnaast kunt u ook gericht verbeteringen toepassen in uw werkgeverschap gedurende de klantreis (candidate journey) van kandidaten en medewerkers. Dit kan gaan om praktische punten zoals de tekst van een vacature, tot meer omvangrijke programma’s zoals interviews of onboarding. Maar waar te beginnen - welke verbeteringen zullen het meeste effect hebben? We gebruiken hiervoor de eNPS.

Lees ook onze laatste artikelen: