Over ons

Doorsight® is een product van Employer Brand Insights B.V. en ontwikkeld door Bjorn Veenstra, David van Driel en Job Mensink.

We hebben eerder gewerkt aan medewerkersonderzoek en Employer Brand strategieën voor internationale werkgevers zoals ING, ASML, Philips, Akzonobel, LKQ en HEINEKEN in meer dan verschillende 40 landen. Daarnaast hebben we veel Nederlandse MKB klanten die we ‘one-stop-shop’ bieden met doorlopend onderzoek en slimme maand/ kwartaal rapportages.

Ons doel is om organisaties te inspireren en vooruit te helpen om 'elke dag beter' werkgevers en dienstverleners te worden.

Onze visie op werkgeverschap.

'Hier is AMC' is een populaire podcastserie waarin werkgevers, AMC-bureaus, recruiters, employer branders, recruitment marketeers, data-analisten en meer aan het woord komen.

In deze aflevering is Job Mensink te gast, medeoprichter van Doorsight. Onderwerp is het werkgeversverhaal. Dit staat centraal in alles wat je doet bij recruitment en talent management – het is de kern van je werkgeverschap. Waar sta je voor en ga je voor als werkgever. Wat zijn de elementen van een goed werkgeversverhaal, en hoe maak je dat verhaal?

Yer Calco Luba Greenberg Traurig, LLP Van den Berk Voort

Ervaringen van onze klanten

Doorsight is een dienst van Employer Brand Insights, opgericht door Bjorn Veenstra en Job Mensink. De volgende opdrachtgevers werken met Employer Brand Insights.

De Employer Brand Scan was nieuw voor ons en heeft ons verrast met heldere inzichten in de beleving, waarden en drijfveren van ons werkgeversmerk.
HR Manager, Rabobank Netherlands Group ICT
The Employer Brand Scan® helped us to identify strengths and weaknesses in our Employer Brand across the different countries and departments. It provided us with clear insights and helped to define our value proposition for two specific target segments.
Recruitment Manager, KPMG The Netherlands
De Employer Brand Scan® en doelgroep Persona documenten hebben ons de belangrijkste bouwstenen voor onze werkgever propositie opgeleverd, en daarnaast de specifieke inzichten, aandachtspunten en concrete berichtgeving die we nodig hebben voor een succesvolle benadering van onze drie strategische doelgroepen.
Director Human Capital, Philips

Lees ook onze laatste artikelen:

Lees ook: Merkcultuur

Het succes van sterke merken is terug te voeren op de mensen die ervoor werken. In de vorige eeuw was de waarde van een bedrijf voor 90 procent te herleiden tot tastbare zaken zoals machines, gebouwen en voorraden. Tegenwoordig is dat nog maar 20 procent en wordt het grootste deel van de waarde bepaald door de 'living assets'. Job Mensink (Employer Brand Insights) schreef samen met Chris Kersbergen (Rabobank) en Ton Rodenburg (Clubgeist) het boek Merkcultuur. Een stappenplan voor het verbinden van mensen en merken.

Bekijk het boek op Bol.com.

We vertellen u graag meer.

Is het voor jullie belangrijk om de beste werkgever en dienstverlener te worden die je kan zijn? Wij gaan graag in gesprek over jullie situatie en ambities, en hoe jouw employer brand beter meetbaar en beheersbaar gemaakt kan worden. Dit helpt je om de meest veelbelovende kandidaten en medewerkers voor uw organisatie aan te trekken en tot bloei te laten komen. Neem contact op